G

Direktlänk till inlägg 20 april 2007

En Jättestor Kram och Ett Hjärtligt Tack.....

Av gt - 20 april 2007 10:38

för alla snälla och gulliga kommentarer från alla er, mina kära bloggvänner! Kul att ni ville följa med mig in till mitt ny-öppnade GALLERI och ni är välkommna tillbaka så ofta ni önskar! Som jag redan har nämnt så kommer jag inte att uppdatera den sidan speciellt ofta. Den var mera en utmaning för mig att göra... och är tänkt som en "förenklad hemsida". Sedan att Blogga Gratis under tiden som jag höll på att "fippla" som mest med Gallerisidan, fixade lite olika finesser, det är ju liksom bara fullständigt skrattretande... Hur som helst, när jag gör en uppdatering på Galleriet, så informerar jag om det här, på Gerda-Thyras Hantverk. Och då berättar jag också under vilken kategori på Galleriet ni ska titta, så ni slipper titta igenom allt en gång till!Jag har nämligen lämnat tomma inlägg "bakom kulisserna", inne under varje kategori, så mitt lilla "förord" till varje kategori-ämne alltid ska komma först, och att saker och ting som jag vill visa ska komma i den ordning jag önskar ( tack Hannele!).... Smart eller inte....det får framtiden utvisa!

Så än en gång : Jättemycket TACK och BAMSEKRAMAR till alla er som ville vara med och leka! ( en av mina tvillingar tittade storögt på min virtuella Buffe´-bjudning....era kommentarer..... tittade på mig ..... tittade igen på mina inlägg och era kommentarer..... tillbaka igen på mig.... tappade hakan... och ruskade sedan på huvudet och sa: Ni är ju inte kloka någon utav er! Tror ni att det är på riktigt??????!!!!

 
 
Ingen bild

Filifjonkan slår sig på knäna och skrattar

20 april 2007 11:35

Ang stirrande storögd tvilling svarar ja hmm klart det är...förstod denne inte det?Nåväl lie lek måste vi ha men nyu har Filifjonkan fått en låt att fastna i huvudet nynnar hej vilt,,Clara gav mn mig den hon cyklar runt och nynnar likaså Akson så akta dig för den låten skrattar igen Återigen ett nöje att gå på vernissage hos dig. Vackert gott och mätt tre viktiga ord.Ha det bra GerdaThyra klappar till din katt..

 
Clara

Clara

20 april 2007 12:36

Varför känns det som jag har ett fågelbo i munnen idag.....kan det bero på att jag drack för mycket av ditt goda vin :) vadå på riktigt...det var det ju!!!!Vad är det med dagens barn och ungdomar ...har de ingen fantasi,eller :=) Jag har svarat på din fråga ang kommentarerna inne hos mitt. Kram på dig nu och ha en skön helg...och tack för att jag blev inbjuden till din vernissage...idag gick det lte lättare att uttala det svåra ordet :)

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Ingen bild

Clara

20 april 2007 12:41

Bara jag igen ...glömde ju säga...har du sett att ni i blogga gratis kan ordna kategorier också...gå in och kolla får du se.Bra va!?

 
Hannele

Hannele

20 april 2007 14:28

Det var verkligen kul, vill komma tillbaka och titta noggrannare, igår var det lite hektiskt på Hisingen med. Jag är ingen blogg-specialist, men kanske kan jag ibland komma med några små tips ;)

http://hannelesparadis.blogspot.com

 
Pia

Pia

20 april 2007 15:08

Tackar för inbjudan, det var precis vad jag behövde.

http://pumashobbyverkstad.bloggagratis.se

 
Gilla

Gilla

20 april 2007 20:23

Du har fått till ett trevligt galleri. Mycket trivsamt att vandra runt och titta.

http://gb.bloggagratis.se

 
Malou

Malou

23 april 2007 20:32

Jamen mammor måste också få leka, hälsa din tvilling det. Och förrseten, det är först när du törs leka att du är riktigt vuxen. Nämligen!
Jag har minsann också varit inne i galleriet och tittat - hur för du luffarslöjden att "sitta" kring bottenplattan på korgen/fatet?Lim? Eller nåt annat listigt?

http://www.enjoydiary.net/no/malou

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gt - 31 december 2007 10:52

  ... OCH EN ÖNSKAN OCH FÖRHOPPNING ATT 2008 SKA FÖRA MED SIG MÅNGA SPÄNNANDE OCH ROLIGA STUNDER FÖR OSS ALLA!   HOPPAS ATT NI FÅR EN RIKTIGT TREVLIG NYÅRSAFTON   SÅ HÖRS VI NÄSTA ÅR IGEN!   Men då "flyttar jag över" bloggen till   GERDA-THYR...

Av gt - 26 december 2007 11:19

  ....hoppas att ni alla har haft det bra och att ni är mätta och belåtna... har fått de klappar ni önskade er och att julefriden infann sig!   Hos oss är det så där lite "efter-jul-avdankat" som det alltid brukar bli...     Findus ligger mest och v...

Av gt - 23 december 2007 10:48

    ...ÖNSKAR JAG ER, ALLA MINA BLOGGVÄNNER !  

Av gt - 19 december 2007 09:33

  ... av att få ett litet paket i brevlådan, helt hux flux bara!   Igår damp det ner, en liten oväntad julklapp till mig, på hallgolvet! Jag blev så nyfiken så jag kunde knappt sansa mig innan jag fick upp kuvertet!   Där inne i kuvertet låg en söt g...

Av gt - 14 december 2007 14:48

  ...i TV igår...i programmet Carin 21:30... med Kishti som den vackra skönsjungande Lucian...!   Men jag tror nog att stackars Kishti var väldigt lättad när hon fick hjälp med att äntligen ta av sig luciakronan! Den ÄR tung och hon fick märken i pa...

Ovido - Quiz & Flashcards